Groentefroetels

De wereld van de Groentefroetels is een hulpmiddel om het eten van groenten en fruit leuker en makkelijker te maken voor peuters en kleuters. Hoewel het belangrijk is dat kinderen al op jonge leeftijd gezonde eetgewoontes aanleren, duurt het soms wel 10 tot 15 keer proeven voordat ze gewend zijn aan de smaak van groenten en fruit.

Om de smaakontwikkeling van kinderen positief te beïnvloeden, moeten kinderen tegelijk met het spelen in de app, ook de mogelijkheid hebben om de soorten groente en fruit te proeven.

Hierom zal de app synchroon lopen met een simpele app voor de ouders van het kind. Hierin kunnen de ouders van het kind de volgende dingen;

Aanpassen aan maaltijd: De moeilijkste obstakel met betrekking tot het eten van groente en fruit van kinderen bevind zich tijdens het avondeten. Hierom krijgen ouders de mogelijkheid om aan te geven welke groente zij die avond eten en welke groente en fruit zij in huis hebben.

Informeren: Een andere mogelijkheid die de app biedt voor Groentefroetels is dat de app ouders kan informeren over de belangrijkheid van de smaakontwikkeling van de kind.

See more projects